Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εσωτερικός αναμίκτης Banbury για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εσωτερικός αναμίκτης Banbury για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο εξοπλισμός σας είναι το πρώτο βήμα μου στην επιτυχία!

—— Δαβίδ Belyavskiy

Τα μηχανήματα φλογών είναι καλύτερο

—— Alex Silva

Είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου!

—— Chalee SukSawaad

Είμαι Online Chat Now

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.
Γραφείο εργοστάσιο 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΦΛΌΓΑ
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

1.Pre-πώληση υπηρεσία

   Καλώντας σε τέλειες τεχνολογικές διαβουλεύσεις στους πελάτες για να κοινοποιήσει στους πελάτες περισσότεροι για το προϊόν και την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Παρέχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες σύμφωνα με το αίτημα των καιρικών συνθηκών προϊόντων、 και το περιβάλλον του εργοστασίου, κ.λπ. Για τον πελάτη χωρίς εμπειρία ή δεν ξέρει τους εξοπλισμούς, μπορούμε να παρέχουμε ότι οι τεχνολογικές διαβουλεύσεις και η αγορά τείνουν και συστήνουν υψηλό - ποιοτικός εξοπλισμός, τεχνικός τύπος και ολόκληρο το σχέδιο σχεδιαγράμματος εγκαταστάσεων.

 

2.Produce και παράδοση  

   Παροχή της καταδίωξης προόδου παραγωγής. Θα στείλουμε τακτικά το ταχυδρομείο για να ενημερώσουμε τους πελάτες για τη διαδικασία των εξοπλισμών, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να βεβαιωθούν. Και οι πελάτες μπορούν επίσης να εκφράσουν τις πολύτιμες απόψεις στους εξοπλισμούς. Όταν η μηχανή ολοκληρώνεται, θα προσκαλέσουμε τους πελάτες για να επιθεωρήσουμε και να διορθώσουμε. Μετά από την αποστολή, θα ενημερώσουμε τον πελάτη για τους όρους και το χρόνο μεταφορών, έτσι ώστε ο πελάτης μπορεί να πάρει έτοιμος.

 

3.Installation και διόρθωση  

   Προκειμένου να αποβληθούν τα προβλήματα διόρθωσης, μπορούμε να στείλουμε το τεχνικό προσωπικό για την εγκατάσταση και τη διόρθωση.  Όποτε η συσκευή έχει το πρόβλημα, μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την ανακοίνωση του πελάτη. Εάν είναι απαραίτητο θα στείλουμε τους μηχανικούς ή θα αφήσουμε τους τοπικούς πράκτορες στη σκηνή για να λύσουμε το πρόβλημα.

 

4. υπηρεσία μεταπώλησης 

   Περίοδος εξουσιοδότησης εξοπλισμού: μηχανή για ένα έτος, ηλεκτρικές συσκευές για έξι μήνες. Στην περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε την ελεύθερα τεχνική υποστήριξη και τα εξαρτήματα. Μετά από την περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε επίσης τη τεχνική υποστήριξη δωρεάν και τη χαμηλότερη τιμή των ανταλλακτικών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

Τηλ.:: 0086512--018362208333

Φαξ: 0086-512-58100180

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)