Αρχική Σελίδα Προϊόνταημερολογιακή μηχανή PVC

Χαμηλού θορύβου ημερολογιακή μηχανή 4 ρόλων για την ημι μαλακή διαφανή ταινία PVC

Χαμηλού θορύβου ημερολογιακή μηχανή 4 ρόλων για την ημι μαλακή διαφανή ταινία PVC

Low Noise 4 Roll Calender Machine For Pvc Semi Soft Transparent Film

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FLAME
Πιστοποίηση: ISO9001:2000, CE
Αριθμό μοντέλου: 4 ημερολογιακή μηχανή ρόλων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD850,000~900,000/set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 150 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 2 ημέρες sets/150
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σκληρότητα κυλίνδρων: HS68~72 Nubmer των κυλίνδρων: 4
Με κινητήρα: Teco Μετατροπέας: ABB

 

Χαμηλού θορύβου ημερολογιακή μηχανή 4 ρόλων για την ημι μαλακή διαφανή ταινία PVC

Προδιαγραφές

Semi-soft διαφανής μηχανή ταινιών PVC
1.produce μαλακά ή άκαμπτα ταινία/φύλλο
2.produce διαφανής ή όχι ταινία φύλλων

Semi-soft διαφανής μηχανή ταινιών PVC

Περιεχόμενο γραμμών παραγωγής:

Αναμίκτης-πλανητικός εξωθητής (ή αναμίκτης Banbury) - η ανοικτή λαστιχένια μίξη μύλος-Waggle μεταβιβάζει το σύστημα-μαγκάνι μηχανή-που δροσίζει τη βοηθητική μηχανή

Εφαρμογή & χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η άκαμπτη & ημισυμπαγής ημερολογιακή γραμμή ταινιών PVC είναι το σχέδιο για να παραγάγει τη διαφανή, ημιδιάφανη και διάφορη χρωματισμένη άκαμπτη και ημισυμπαγή ταινία PVC. Από τα επαγγελματικά σχέδιά μας αυτόματης μηχανής εκτύπωσης και μηχανής αποτύπωσης σε ανάγλυφο, τα προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν με πολλά είδη σχεδίων με υψηλό - ποιότητα και σύσταση.

 

Η μαλακή ταινία PVC διαιρείται σε δύο κύρια είδη: κάποια είναι έξοχη διαφανής ταινία και άλλη είναι χρωματισμένη ταινία PVC. Η υψηλής ποιότητας διαφανής ταινία υποβάλλεται αίτηση για τα διογκωμένα προϊόντα και το υψηλής ποιότητας υλικό συσκευασίας. Η διογκώσιμη ταινία γίνεται για να καλύψει τις καθιερώνουσες τη μόδα απαιτήσεις σήμερα δεδομένου ότι είναι μη τοξικές, μη-φαινόλη, καλή για την ένωση και την αποτύπωση σε ανάγλυφο, αλεξίπυρη, ιδιαίτερα ανθεκτικός και ανθεκτική με το χαμηλό συρρικνωμένος ποσοστό.

 

μπορούμε να παραγάγουμε τις γραμμές παραγωγής σύμφωνα με την απόδοση και τη λειτουργία των διαφορετικών προϊόντων, και μπορούμε να σχεδιάσουμε τις μηχανές σύμφωνα με την απαίτηση διαδικασίας παραγωγής του πελάτη.

 

Χαμηλού θορύβου ημερολογιακή μηχανή 4 ρόλων για την ημι μαλακή διαφανή ταινία PVC

 

 Εγκαθιστώντας & διορθώνοντας υπηρεσία:

1. Αφότου επιβεβαιώνεται η σύμβαση, ο πωλητής θα παράσχει το σχέδιο του εργαστηρίου, το διάγραμμα ιδρύματος και το διάγραμμα του λαστιχένιου κυλίνδρου, τους τετραγωνικούς άξονες & όλα τα είδη κυλίνδρων. Όλο το εγχειρίδιο λειτουργίας θα παρασχεθεί από τον πωλητή, επίσης.

2. Ο πωλητής θα στείλει 3-4 τεχνικούς εργαζομένους στην εγκατάσταση οδηγών και τη διόρθωση για τον αγοραστή

3. Ο αγοραστής πρέπει να παρέχει τους εφεδρικούς σωλήνες και τα ηλεκτρικά καλώδια, και τα advices πωλητών ακριβώς η προδιαγραφή ή το πρότυπο τους.

 

Άλλοι όροι:

1. Προθεσμία παράδοσης: συνολικά 6 μήνες μετά από την επαφή επιβεβαιώνεται.

2. Πληρωμή: 30% του συνολικού ποσού από T/T εκ των προτέρων όπως κάτω - πληρωμή, 70% του συνολικού ποσού από T/T πριν από την αποστολή.

3. Ανταλλακτικά: Ο πωλητής θα παράσχει ένα σύνολο valueless τρωτών μερών δωρεάν. Ο πωλητής προτείνει επίσης στον αγοραστή για να αγοράσει ένα σύνολο ανταλλακτικών που συναντά τη χρήση ενός έτους πάλι. Ο πωλητής θα παρουσιάσει ότι ο κατάλογος ανταλλακτικών στον αγοραστή για δικούς του επιλέγει πριν από την παράδοση.

4. Εμφάνιση και χρώμα: η εμφάνιση και το χρώμα των μηχανών είναι βασισμένες στα πρότυπα του πωλητή. Φυσικά, μπορούμε επίσης επί παραγγελία σύμφωνα με το αίτημα του αγοραστή.

5. Ηλεκτρική δύναμη: Η αναφορά είναι ανωτέρω βασισμένη σε 380V/50Hz. Θα υπάρξει κάποια πρόσθετη αμοιβή και εκτεταμένος παράγοντας το χρόνο για την κατασκευασθείσα επί παραγγελία απαίτηση ηλεκτρικής δύναμης.

6. Περίοδος εξουσιοδότησης:

    6-1. Μηχανές: ένα έτος μετά από την επιτυχή διόρθωση

    6-2. Ηλεκτρικά συστατικά: 6 μήνες μετά από την επιτυχή διόρθωση.

7. Διορθώνοντας υπηρεσία και κόστος που επιλαμβάνονται από ξένο:

    7-1. Ο πωλητής θα στείλει τρεις ή τέσσερις τεχνικούς εργαζομένους (ή περισσότερους ως αίτημα του αγοραστή) στη θέση που διόρισε από τον αγοραστή για την καθοδήγηση της εγκατάστασης εξοπλισμού και της διορθώνοντας υπηρεσίας

    7-2. Και ο αγοραστής και ο πωλητής πρέπει να αντέξουν την αντίστοιχη δαπάνη τους όπως κατωτέρω:

    7-2-1. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για το κόστος αμοιβών στην Κίνα αλλά εκτός από τη δαπάνη θεωρήσεων

    7-2-2. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για το κόστος αμοιβών σε ξένο και τη δαπάνη θεωρήσεων. Αυτή η αμοιβή περιλαμβάνει αλλά μην περιορισμένος στα εξής:

    a. Μετ'επιστροφής εισιτήριο

    b. Μεταφορά, γεύματα, αμοιβή στέγασης και επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού ταξιδιού

    c. 80,00 Δολ ΗΠΑ επιδόματος (αμοιβή εργατικού δυναμικού) για ανά άτομο ημερησίως (υπολογισμός ημερών: συνολικές ημέρες από την ημέρα στο επαγγελματικό ταξίδι στην επιστροφή στην Κίνα)

    d. Μεταφραστής: Ο αγοραστής πρέπει να μισθώσει έναν μεταφραστή για την του πωλητή τεχνική επικοινωνία επιτόπιας έρευνας εργαζομένων κατάλληλη, και για να ολοκληρώσει την υποχρέωση επιτυχώς.  Διαφορετικά ο πωλητής θα στείλει έναν πρόσθετο μεταφραστή. Ο αγοραστής πρέπει να είναι υπεύθυνος για αυτό το κόστος (αναφερθείτε σε a~d).

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα