Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικά μηχανής εξώθησης

Κοβάλτιο PLC - περιστρεφόμενη πλαστική δίδυμη βίδα κραμάτων μηχανών εξωθητών μορφωματικού

Κοβάλτιο PLC - περιστρεφόμενη πλαστική δίδυμη βίδα κραμάτων μηχανών εξωθητών μορφωματικού

  • PLC Co - rotating Plastic Extruder Machine Alloy Twin Screw of modular
  • PLC Co - rotating Plastic Extruder Machine Alloy Twin Screw of modular
  • PLC Co - rotating Plastic Extruder Machine Alloy Twin Screw of modular
 • PLC Co - rotating Plastic Extruder Machine Alloy Twin Screw of modular

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FLAME
  Πιστοποίηση: ISO9001:2000,CE
  Αριθμό μοντέλου: Σειρά SHJ (Δ)

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: USD20,000-68,000/set
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: 40 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 10 ημέρες sets/40
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: Κράμα L/D: 32-56
  Ταχύτητα: 500600rpm εξόδου: 100-1500kg/h

  1. Εισαγωγή του προϊόντος

  Σειρά SHJ (Δ) το δίδυμο εξωθητή βιδών που χρησιμοποιείται κοβάλτιο-που περιστρέφεται για το PVC, PE.PP, ABS, EVA, PET

  Σχεδιασμένος από το CAD, πολύ τα στοιχεία βιδών έχει τα άριστα χαρακτηριστικά μόνος-σκουπίσματος, και μπορεί να ανταλλαχθεί ο ένας με τον άλλον εύκολα. Τα πολλά έτη εμπειρίας μας στο σχέδιο και τη ανάπτυξη λογισμικού βιδών επιτρέπουν σε μας για να πραγματοποιήσουν τα αποδοτικά στερεά που μεταβιβάζουν, λειώνοντας/πλαστικοποιώντας, αναμιγνύοντας/συνθέτοντας, διασκόρπιση, ομογενοποίηση, devolatilization, πίεση-συγκέντρωση στους εξωθητές δίδυμος-βιδών, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε διαδικασίας. Για να αντιμετωπίσουμε τις όλο και περισσότερο απαιτητικές προκλήσεις από τα νέα υλικά και τις νέες διαδικασίες, παρέχουμε τους νέους τύπους των στοιχείων βιδών αναλόγως. Τα στοιχεία βιδών γλιστριούνται επάνω σε έναν άξονα αυλακωήσαστε για να επιτύχουν την υψηλότερη ροπή και τον υψηλότερο όγκο καναλιών βιδών για ακόμα την υψηλότερη ρυθμοαπόδοση.

   

  Όνομα

  Πλαστικός εξωθητής

  Τρόπος θέρμανσης

  Πετρέλαιο

  Τύπος

  Σειρά SHJ (Δ)

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα

  Χρησιμοποιείται κυρίως για την εξώθηση του πλαστικού

  Κιβώτιο ταχυτήτων

  Μειωτής

  Υλικό της βίδας και του βαρελιού

  38CrMoALA

  Συνδέστε τον τρόπο

  Συζευκτήρας

  ικανότητα

  100-2800 Kg/h

  Πιστοποιητικό

  CE

   

   

  2. Περιγραφή:

  Για τις περισσότερες εφαρμογές, ο άξονας πυρήνων αποτελείται από 40CrNiMoA, τα τμήματα βιδών αποτελούνται από ιδιαίτερα το χάλυβα εργαλείων ποιοτικής υψηλής ταχύτητας, W6Mo5Cr4V2, το οποίο λαμβάνει τη θερμική επεξεργασία με το κενό που σκληραίνει στην υψηλής θερμοκρασίας, ολόκληρη σκληρότητα: HRC62-64. το σώμα βαρελιών αποτελείται από 45# το χάλυβα, και η διαμορφωμένη τρύπα» ∞» είναι ευθυγραμμισμένη με τη φθορά του κράματος α-101 απόδειξης (Φε-χρώμιο-Νι-B+Carbide), σκληρότητα HRC60-64. Για τις εφαρμογές με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, τα υψηλά αντιδιαβρωτικά και υψηλά wear-resistant υλικά της κατασκευής με τις ειδικές θερμικές επεξεργασίες είναι επιτρέπουν επίσης τον πελάτη μας για να επιλέξουν.

  Τα συστατικά κλειδιά στο ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι όλα εισαγόμενα πολύ αξιόπιστα όργανα, υπό τον όρο ότι το σύστημα ελέγχου συναρμολογήσεων μόνο μετά από τις συναρμολογήσεις συστημάτων λίπανσης πετρελαίου με τη μηχανή οικοδεσποτών, δηλ., το ξεκίνημα αντλιών πετρελαίου, μπορεί εσείς να θέσει σε λειτουργία τη μηχανή οικοδεσποτών   Μόνο μετά από τις συναρμολογήσεις συστημάτων τροφοδοσίας με τη μηχανή οικοδεσποτών, δηλ., η μηχανή οικοδεσποτών θέτει σε λειτουργία, μπορεί εσείς να θέσει σε λειτουργία τη μηχανή σίτισης. Όταν οι συναρμολογήσεις πίεσης με τη μηχανή οικοδεσποτών, δηλ., φθάνουν στην υπερπίεση, και η μηχανή οικοδεσποτών και η μηχανή σίτισης πρέπει να σταματήσουν τη λειτουργία Όταν οι ηλεκτρικές τρέχουσες συναρμολογήσεις με τη μηχανή οικοδεσποτών, δηλ., φθάνουν overcurrent, και η μηχανή οικοδεσποτών και η μηχανή σίτισης πρέπει να σταματήσουν τη λειτουργία. Μιμένος την επιτροπή ελέγχου, ο έλεγχος PLC, και ο έλεγχος PCC είναι παρέχουν επίσης κατόπιν αιτήσεως εκτός από το τυποποιημένο πρότυπο ελέγχου.

  Λόγω της χαμηλής δόνησης και του χαμηλού θορύβου επιπέδου του, ο κύριος εξωθητής μπορεί να εγκατασταθεί για τους περισσότερους στερεούς λόγους χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε ειδική βάση.

    

  3. Κατάλογος εξοπλισμού

  1.DC μηχανή 110KW 

  Μετάδοση: Το τριαξωνικός παράλληλο σχέδιο, το μέρος της επιβράδυνσης και ο διαιρέτης ροπής είναι όλοι σε ένας.

  Συμπεριφορά: Σφραγίζοντας συσκευή πετρελαίου κολπίσκων λίπανσης πετρελαίου ζωνών SKF

  Χρησιμοποιούμε την καρφίτσα άνοιξη για να αποφύγουμε την υπερφόρτωση και πέρα από το ρεύμα στο drivetrain. Μπορούμε επίσης να αποφύγουμε την υπερφόρτωση και πέρα από το ρεύμα με τη σύνδεση του κύριου πίνακα υπολογιστών του μετατροπέα συχνότητας που εισάγεται.

  2. 9 κομμάτια της ένδυση-αντίστασης του διμεταλλικού βαρελιού (ο εσωτερικός τοίχος αποτελείται από το wear-resistant κράμα)

  Συστατικό της βίδας αποτελείται από το χάλυβα μεγάλων εργαλείων (W6Mo5Cr4V2). Το υλικό του άξονα είναι 40CrNiMo. Το συστατικό και ο άξονας της βίδας συνδέονται με τη λειτουργία του involute αυλακωήσουν. Η μέθοδος ψύξης βαρελιού είναι αναγκασμένη υδρόψυξη. Κάθε βαρέλι χρησιμοποιεί τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων και σωληνοειδών ανεξάρτητα. Η βαλβίδα σωληνοειδών γίνεται στην Ιταλία. Ο ανοικτός κύλινδρος πετά τη θερμάστρα χαλκού. Το κλειστό κοχύλι είναι χυτή θερμάστρα αργιλίου.

  3. Η δύναμη μηχανών της νερό-ανακύκλωσης του συστήματος είναι 1.1 KW, συμπεριλαμβανομένης της υδραντλίας, της δεξαμενής νερού, και του ανταλλάκτη θερμότητας.

  4. Η δύναμη μηχανών της λίπανσης του συστήματος είναι 1.1 KW, συμπεριλαμβανομένης της αντλίας πετρελαίου και του ανταλλάκτη θερμότητας.

  5. Υπάρχουν δύο σύνολα κενών συστημάτων. Η δύναμη μηχανών του κενού συστήματος είναι 2x2.2kW, συμπεριλαμβανομένης της κενής αντλίας και της δεξαμενής απομονωτών.

   

  Κοβάλτιο PLC - περιστρεφόμενη πλαστική δίδυμη βίδα κραμάτων μηχανών εξωθητών μορφωματικούΚοβάλτιο PLC - περιστρεφόμενη πλαστική δίδυμη βίδα κραμάτων μηχανών εξωθητών μορφωματικού

  4. Εφαρμογές: 

  Το κοκκοποιώντας σύστημα περιλαμβάνει νερό-μέσω του σκέλους pelletizing, αέρας-δροσίζοντας το σκέλος pelletizing, κοπή προσώπου κύβων αερόψυξης, κοπή κύβος-προσώπου νερό-δαχτυλιδιών, εκκεντρική καυτή κοπή προσώπου με την ειδική ψύξη, και κάτω από pelletizing νερού. Οι μηχανικοί μας θα σας συστήσουν με τον καλύτερο κατάλληλο τρόπο σύμφωνα με τα υλικές χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις διαδικασίας σας.

   

  5. Κύρια τεχνική παράμετρος:

  Πρότυπο

  L/D

  Διάμετρος βιδών (χιλ.)

  Δύναμη μηχανών (KW)

  Μέγιστη ταχύτητα βιδών (περιστροφή/λεπτό)

  Παραγωγή (Kg/h)

  Shj-20

  32-40

  21.7

  3

  600

  2-10

  Shj-36

  35-50

  35.6

  15

  600

  40-100

  Shj-50

  32-52

  50.5

  45

  500

  100-200

  Shj-65

  32-52

  62.4

  75

  500

  200-300

  Shj-65B

  32-52

  62.4

  90

  600

  300-400

  Shj-75

  32-52

  71

  110

  500

  300-500

  Shj-75B

  32-52

  71

  160

  600

  500-700

  Shj-95B

  32-52

  92

  315

  600

  700-1000

  SHJ-50d

  32-52

  51.5

  90-110

  600

  300-400

  Shj-65D

  32-52

  62.4

  160-220

  600

  500-700

  Shj-75D

  32-52

  71

  220-250

  600

  800-1200

  Shj-95D

  32-52

  92

  550

  600

  1650-2750

   

   

   

  6. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

  Σειρά SHJ (Δ) το δίδυμο εξωθητή βιδών που χρησιμοποιείται κοβάλτιο-που περιστρέφεται για το PVC, PE.PP, ABS, EVA, PET

  1. Ο κοβάλτιο-περιστρεφόμενος δίδυμος εξωθητής βιδών έχει το καλύτερο που διασκορπίζει και που συνθέτει για όλα τα υλικά. Το μορφωματικό σχέδιο μπορεί να καταστήσει τη μηχανή αλλαγμένη σύμφωνα με τα υλικά και τη τεχνολογική διαδικασία εύκολα. Είναι δυνατό για μια προσιτότητα μηχανών η εκτενής απόδοση και ειδικής χρήσης σε πολλοί θέση.

  2. Η μηχανή περιέλαβε τη διάμετρο βιδών από 16mm160mm. Η διαφορετική απαίτηση επεξεργασίας μπορεί να ικανοποιήσει από τη διαφορετική ταχύτητα βιδών και τη διαφορετική παραγωγή ροπής μας.

  3. Το διάφορο σύστημα τροφοδοσίας είναι κανονικά ογκομετρικός τροφοδότης, ο βαρυμετρικός τροφοδότης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακριβέστερο.

       4. Ο υδραυλικός μετατροπέας οθόνης, απευθείας μετατροπέας οθόνης, κύβος αρθρώσεων είναι διαθέσιμος.

    5. Το ειδικό το σχέδιο για το πλαίσιο με τα ειδικά ελαφριά κτυπήματα κάνει την εγκατάσταση μηχανών εύκολα και hsmoothly κατά τρέξιμο.

    6. Χρησιμοποιούμε το μετρητή και τον έλεγχο κουμπιών η μηχανή άμεσα. Έχει το χαμηλό ελάττωμα, απλός και οπτικός και είναι η πρώτη επιλογή για όλους τους πελάτες.

    7. Έλεγχος λειτουργίας HMC.

    8. Το PLC, σύστημα PCC που εξοπλίζεται με την οθόνη αφής χρώματος χρησιμοποιείται στο βασιλιά του συστήματος ελέγχου. Όλος ο μετρητής συνδέεται με την κύρια γραμμή, έτσι μπορεί να είναι έλεγχος η συνολική γραμμή αυτόματη και να εξετάσει σε απευθείας σύνδεση.

    9. Πρόσφατα ενισχύστε το σχέδιο, τη μείωση ταχύτητας και τη ροπή, διατάραξη που ενσωματώνεται. Το υψηλό κιβώτιο ταχυτήτων ροπής για την υψηλή ικανότητα, περιοριστής ροπής για τα μακρά ζωή επιταχύνεται σε 800rpm, βαθμός ροπής κιβωτίων ταχυτήτων μέχρι 8.8.

   

   

  7. Υπηρεσία:

   

  1. Oversea οδηγός εγκαταστάσεων.

  2. Oversea τρέξιμο δοκιμής

  3. Κατάρτιση εργαζομένων Ovsersea

  4. Τεχνική υποστήριξη

  5. Ανεφοδιασμός ανταλλακτικών

  6. Τεχνική υποστήριξη λειτουργίας

  7. Υποστήριξη τύπου και επεξεργασίας

   

  8. Επιλογή

  Και η βίδα και τα βαρέλια σχεδιάστηκαν με τη χρησιμοποίηση της αρχής δομικών μονάδων. Η διαμόρφωση βιδών, οργάνωση βαρελιών, βίδα L/D, ο αριθμός και το πρωτόκολλο της σίτισης και του εξαερισμού, της αλλαγής βιδών, του τρόπου, και των απαιτήσεων, στο σύνταγμα της μεταβλητότητας της μηχανής σε άλλες γενικές εφαρμογές.

   

  9. Εμπορικοί όροι

  1. Πληρωμή: 30% από T/T ως προκαταβολή, ισορροπία (70%) από T/T πριν από την αποστολή

  2. Χρονική ανοχή: 60 ημέρες μετά από να λάβει την προκαταβολή

  3. Μεταφορά: εμπορευματοκιβώτιο, απλή συσκευασία (ταινία PE, δίσκος προσκόμησης επιστολών)

  4.Warranty περίοδος: Από την ημέρα της χρήσης της μηχανής στο εργοστάσιο του αγοραστή:

     (1) τα μηχανικά μέρη: 12 μήνες

     (2) τα ηλεκτρικά μέρη: 6 μήνες

  5. Εγκαταστάσεις και η Επιτροπή

    (1) η ενημερωμένη ανάθεση έχει γίνει πριν από την αποστολή

    (2) στο εξωτερικό και δαπάνες

     ένας ή δύο τεχνικοί θα σταλούν στον αγοραστή για να καθοδηγήσουν την εγκατάσταση και την ανάθεση του εξοπλισμού εάν τα αιτήματα πελατών.

     Οι πελάτες πληρώνουν τη δαπάνη των τεχνικών μας.

     (1) μετ'επιστροφής εισιτήριο αεροπλάνων

     (2) δαπάνες της μεταφοράς, της στέγασης και της επικοινωνίας

     (3) το επίδομα για τους τεχνικούς είναι 80 Δολ ΗΠΑ ανά ημέρα για ένα άτομο.

     (4) ένας διερμηνέας απαιτείται.

  6. Ανταλλακτικά:

      Τα ανταλλακτικά για ένα έτος απαιτούνται για τους πελάτες, και προτείνουμε ότι οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν τα ανταλλακτικά. (Ο κατάλογος συναρμολογήσεων θα παρασχεθεί.)

  7. Το αγγλικό εγχειρίδιο, το σχέδιο παράστασης, και τα σχέδια θέσης παρέχονται.

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα