Αρχική Σελίδα

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εσωτερικός αναμίκτης Banbury για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εσωτερικός αναμίκτης Banbury για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο εξοπλισμός σας είναι το πρώτο βήμα μου στην επιτυχία!

—— Δαβίδ Belyavskiy

Τα μηχανήματα φλογών είναι καλύτερο

—— Alex Silva

Είστε ο καλύτερος προμηθευτής μου!

—— Chalee SukSawaad

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3 4
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Υπηρεσία μεταπωλήσεων:


  1. Πρίν πωλεί -Τεχνολογική υπηρεσία. τέλειες τεχνολογικές διαβουλεύσεις προσφορών στον πελάτη. Επιλέξτε τις περισσότερες κατάλληλες μηχανές για τον πελάτη σύμφωνα με το χαρακτηριστικό της φόρμας και των προϊόντων. Παρέχετε βασικό του σχεδίου προϊόντων σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, καλέστε σε βασικές γενικές διαβουλεύσεις γνώσης με τη μηχανή. Οι άνθρωποι χωρίς εμπειρία καλούν σε τεχνολογικές διαβουλεύσεις σε εκείνους τους αυτούς που θέλουν να αρχίσουν μια νέα επιχείρηση. Συστήνοντας τη φορμάροντας πλαστική μηχανή με υψηλό - η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, βρίσκουν τον καλύτερο τρόπο ευκολίας των όρων πληρωμής.


  2. Υπηρεσία στην πώληση. Έρευνα προόδου παραγωγής προσφοράς. Μηχανή παράδοσης εγκαίρως σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, μηχανή εγγύησης μεταξύ υψηλή - ποιότητα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της μηχανής. Αφήστε το υπόλοιπο πελατών σίγουρο. Εγκαταστήστε, διορθώστε την εξυπηρέτηση για τους απλούς ανθρώπους που το θεωρεί δυσκολία στον κύριο. Προκειμένου να ξεφορτωθεί το πρόβλημα διόρθωσης του πελάτη, μπορούμε να στείλουμε το τεχνικό προσωπικό για να εγκαταστήσουμε, να διορθώσουμε την εξυπηρέτηση στο κατώφλι.

   

  3. Υπηρεσία μεταπώλησης. Η εικοσιτετράωρη υπηρεσία, αυτό είναι καλή και εύκολο να λειτουργηθεί σε 24 ώρες της μηχανής του πελάτη στην εγγύηση. (λάβετε μια εργάσιμη ημέρα μετά από το fax, δεν υπερβαίνει δύο εργάσιμες ημέρες που στέλνουν το αργότερο)
  Οποιοδήποτε πρόβλημα με τη μηχανή μπορούμε να έχουμε τον πράκτορα γίνοντη στη χώρα υπηρεσία μεταπωλήσεών σας για σας. διαφορετικά, πληρώστε μια τιμή επιστροφής επίσκεψης, πυροδοτούμε το μηχανικό μας σε σας. Όχι μόνο η υπηρεσία προσφοράς στη συντήρηση όταν αναλύει η μηχανή, αποτρέπει την εμφάνιση του προβλήματος προτού να συμβεί το σημαντικότερο πράγμα.

   

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • OEM / ODM

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG CO. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΦΛΟΓΩΝ, ΕΠΕ.

   

  Η Co. μηχανημάτων φλογών, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, η πόλη Zhangjiagang είναι εθνική υγειονομική πόλη, τοποθετημένη 

  στην επαρχία Jiangsu, με την κατάλληλη μεταφορά, κοντά στη Σαγκάη, την κίνηση 2 ωρών από τη Σαγκάη. 

  Η επιχείρηση παράγει κυρίως τις γραμμές παραγωγής που κυλούν και τη γραμμή παραγωγής εξώθησης, πέντε-πλαισιωμένη κατεργασία 

  κέντρα, μηχανές άλεσης, μύλοι, τόρνοι και άλλος εξοπλισμός επεξεργασίας στο εργαστήριο. 

  Τα προϊόντα επιχείρησης πωλούνται σε όλο τον κόσμο, η αναλογία εξαγωγής 80% ή περισσότερο και παίρνουν τον έπαινο από

   πολλοί πελάτες.
  Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει το cOem/τις υπηρεσίες ODM, έχουμε 12 έτη τεχνικής εμπειρίας και 8 έτη

   από την εμπειρία εξαγωγής, ευπρόσδεκτοι πελάτες για να επισκεφτεί την επιχείρηση και τον οδηγό μας για μας.

   

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • Ε & Α

  Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του ISO και το πιστοποιητικό CE. Η λεπτομερής τεχνική διαμόρφωση του προϊόντος μέσω του πελάτη για να επιβεβαιώσει τη σύμβαση και έπειτα διανέμοντας στο εργαστήριο για την προμήθεια και την παραγωγή, τη διαδικασία παραγωγής για κάθε κανάλι και την ακρίβεια απαιτεί στη επίβλεψη και η διαχείριση από το τμήμα τεχνολογίας παραγωγής, μέρη εξοπλισμού πρέπει να περάσει QC τη δοκιμή πάλι πριν από τη συνέλευση, τον εξοπλισμό αποδοχής πελατών μετά από την τελική συνέλευση και τον εξοπλισμό αναθέτοντας για να εξασφαλιστεί ικανοποίηση πελατών. 

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

Τηλ.:: 0086512--018362208333

Φαξ: 0086-512-58100180

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)